Thursday, July 3, 2008

Sambutan menggalakkan untuk EM.

Kami telah menerima sambutan yang menggalakkan untuk EM. Ini adalah disebabkan oleh kesedaran yang tinggi untuk mengurangkan penggunaan bahan kimia dan meningkatkan penggunaan bahan organik di dalam bidang penternakan dan perladangan dari penternak dan peladang terutamanya di negeri Johor. Kami berterima kasih di atas sambutan ini. Inilah serba sedikit sumbangan kami untuk anak cucu kita. Tanah bumi ini bukan milik kita selamanya. Marilah kita tinggalkan tanah bumi ini dalam keadaan yang terbaik untuk anak cucu kita.

Dengan sambutan yang menggalakkan ini kami telah membuat pengambilan stok baru untuk EM. Dapatkan pati EM di Merlong Boer Farm pada harga RM20/ liter.

Jangan kita biarkan tanah bumi ini terus dicemar... untung untuk jangka masa yang pendek tetapi rugi besar kita dan anak cucu akhirnya. Jangan kita biarkan anak cucu mengingati kita sebagai golongan yang bertanggungjawab menghancurkan tanah bumi ini.

Hubungi Faidzal 0123706480, Syazali 0192737720 dan Azam 0136020836

merlongboerfarm.blogspot.com

1 comment:

Anonymous said...

Sertai GEM Community secara percuma. Satu tapak untuk para Usahawan - usahawan berkongsi-kongsi maklumat dan pendapat (Forum, Blog,Direktori, Iklan Percuma DLL) dalam bidang yang yang ceburi seperti Pertanian, Ternakan DLL.
www.gem.socialgo.com

Industri Sarang Burung Layang-layang (walet/walit). www.gem.tl.my